NIEUW BINNEN: REVITALIFT LASER X3 PEELING EFFECT AMPULLEN - EEN 7DAAGSE ANTI-AGING KUUR
"DE NIEUWE PEELING EFFECT AMPULLEN MET 10% GLYCOLZUUR

Op zoek naar het geheim van een stralende huid, snel? Ontdek Revitalift Laser X3 Ampullen met peeling effect, met 10% glycolzuur.Verwijder dode huidcellen voor een gladdere, helderdere teint met minder fijne lijntjes. Wat zijn ampullen? Revitalift Laser X3 Ampullen zijn 7 sterk geconcentreerde 'shots', in capsulevorm om de versheid te bewaren tot het moment dat ze je huid raken. Krijg je glycolzuur in 7 nachtelijke doses - voor resultaten in slechts één week tijd! Altijd 's nachts gebruiken en de ochtend erna SPF > 15 aanbrengen."

Ontdek

JOUW ANTI-AGING ROUTINE MET PEELING EFFECT AMPULLEN
"ONTDEK DE NIEUWE REVITALIFT LASER X3 PEELING EFFECT AMPULLEN ROUTINE

Op zoek naar een stralende huid en nog betere resultaten door de Revitalift Laser X3 Peeling Effect Ampullen te gebruiken? Glycolzuur in de ampullen kan de gevoeligheid van de huid voor de zon vergroten. Kies voor de volledige huidverzorgingsroutine met de Revitalift Laser X3 Nachtverzorging vlak na het aanbrengen en de Revitalift Laser X3 Dagverzorging SPF20 de volgende ochtend. Je huid wordt dan beschermd tegen de UV-straling en profiteert van het peelende effect van de ampullen."

GLYCOLZUUR
"WEET JE AL WAARVOOR GLYCOLZUUR WORDT GEBRUIKT?

Glycolzuur staat bekend om zijn gladmakende werking, daarom wordt het in hoge concentraties (30% -70%) door dermatologen gebruikt voor peelings. Door zijn fijne, kleine moleculaire grootte kan glycolzuur gemakkelijk het huidoppervlak binnendringen en dode huidcellen helpen verwijderen. Als resultaat helpt het om donkere vlekken op te helderen en de huid weer te laten stralen."

Meer info

DE RESULTATEN VAN DE ONAFHANKELIJKE STUDIE
97 vrouwen, 6 maanden en meer dan 6.000 tests. Revitalift Laser X3 werd door een onafhankelijk dermatologisch instituut uitvoerig getest. Het resultaat? Maand na maand meer vervaagde rimpels, een strakkere huid en een meer homogene huidkorrel. Klinisch getest én goedgekeurd!

Ontdek meer