De beste huidverzorging voor je ogen, voor een frisse uitstraling

Iedereen droomt van een gezichtsuitdrukking en algemene oogcontour die er jong uitziet. Als je het beu bent om er moe uit te zien, zelfs als je 8 uur hebt geslapen, zoek dan je ideale oogcrème.

Frons niet als je tekenen van vermoeidheid rond je ogen ziet. Vertrouw in plaats daarvan op oogcrème van goede kwaliteit om je uitdrukking een tweede leven te geven en je te helpen er jonger uit te zien.

Een gids voor een volle, rimpelvrije oogcontour

Ogen trekken alle aandacht, als een onderscheidend deel van het gezicht dat essentieel is voor het algehele uiterlijk. Als je elke dag 10 tot 20.000 keer knippert, geeft de dunne en gevoelige huid eromheen sneller toe aan veroudering dan de rest van je gezicht. Hier ontstaan doorgaans de eerste fijne lijntjes en rimpels. Het is ook de plek waar de beruchte kraaienpootjes verschijnen. Alsof dit nog niet genoeg is, begint de traangoot zich rond de 40 jaar te verdiepen. De schoonheidslaboratoria zijn erin geslaagd om speciaal samengestelde huidverzorging te creëren om op al deze problemen te reageren. Wat is er zo speciaal aan deze volumegevende oogcrèmes? Ze combineren cafeïne en een hoge concentratie hyaluronzuur. Hun schoonheidsdoel: de rimpels en fijne lijntjes rond de ogen opvullen en de traangoot een volumeboost geven.

Een innovatieve applicator

Gebruik een oogcrème om 's ochtends snel wakker te worden, maar kies niet zomaar een willekeurige oogcrème. Idealiter kies je er een met een metalen applicator. Het voordeel: het verfrist en masseert de oogcontouren. Als je een van deze hightech applicators gebruikt, hoef je je oogcrème niet in de koelkast te zetten om af te koelen. Ten slotte is het het vermelden waard dat sommige crèmes nog een stap verder gaan door applicators met twee verschillende uiteinden aan te bieden. De ene is gebogen om de traangoot te perfectioneren en deze na elke toepassing weer voller te maken. Het andere uiteinde is plat om de oogcontour te masseren en de microcirculatie te stimuleren. Je wallen onder je ogen worden snel minder opgezwollen. Je gezichtsuitdrukking ziet er helderder, jonger en wakkerder uit.