Age Perfect Cell Renaissance

Ontdek de nieuwe formule van de Age Perfect Cell Renaissance producten met herstellend antioxidant complex waardoor de huid weer gaat stralen, steviger wordt en gladder aanvoelt. Helpt dag na dag de huid te herstellen en de celvernieuwing te ondersteunen.

Waarom Cell Renaissance?


Door het ouder worden, raakt onze huid vermoeid en vermindert de natuurlijke celvernieuwing, waardoor onze huid er snel dof en uitgeput uitziet. Om dit zichtbare effect tegen te gaan, heeft L'Oréal Paris de Age Perfect Cell Renaissance huidverzorging ontwikkeld, speciaal voor de rijpere huid vanaf 50 jaar.

Herstellende gezichtsverzorging voor de rijpere huid
De volledige verzorgingsroutine van Cell Renaissance bestaat uit een dagcrème, een dagcrème met SPF 30, een nachtcrème een oogcrème en een serum voor 's nachts.

Het herstellende antioxidant complex, het nieuwste bestanddeel van de Cell Renaissance producten, zorgt voor een gladdere, stevigere en stralende huid. Het bestanddeel bevat antioxidanten die de natuurlijke celvernieuwing ondersteunen. Dit zorgt voor een stralende huid die als nieuw aanvoelt.

Ontdek de kracht van het nieuwe Midnight serum


Opstaan met een stralende huid? Het Cell Renaissance Midnight Serum is ontwikkeld om de natuurlijke celvernieuwing van de huid te ondersteunen, zodat je met miljoenen nieuwe cellen ontwaakt die je huid er jonger doen uitzien. Door het herstellend antioxidant complex zorgt het serum nacht na nacht voor een stevigere en gladdere huid.

Ontdek het nu

Age Perfect Cell Renaissance Routine


De huidverzorgingsroutine van Age Perfect Cell Renaissance: stimuleert de natuurlijke celvernieuwing van de huid.

Stap 1: Breng een dun laagje Age Perfect Cell Renaissance Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème zorgt voor minder wallen en donkere kringen en een stralende oogopslag.

Stap 2: Breng 's ochtends de Age Perfect Cell Renaissance Dagcrème aan. Deze dagcrème zorgt voor meer vitaliteit en ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing van je huid. Daarnaast helpt de dagcrème met SPF 30 de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen.

Stap 3: Begin je avondroutine met het aanbrengen van 2 tot 3 druppels Age Perfect Cell Renaissance Midnight Serum op de hals en op een schoon, droog gezicht. Het Midnight serum helpt de huid te herstellen en zorgt voor een gladdere, stevigere en stralende huid.

Stap 4: Breng 's avonds de Age Perfect Renaissance Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die de huid 's nachts helpen te herstellen.

Ontdek je persoonlijke huidverzorgingsadvies met Skin Genius