3 tips om je huid te hydrateren

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, effectievere schoonheidsbehandelingen... We zijn verheugd je te melden dat we er weer een gevonden hebben! Dit is de nieuwste generatie huidverzachtende serums!!

TIP
1

Serums, superhelden voor je huid

Als je in slechts één behandeling tegen veroudering wilt investeren, kies dan voor een serum! Serums werken welhaast magisch... Ze bevatten drie keer zoveel actieve ingrediënten als crèmes en hebben een vloeibare textuur, zodat ze gemakkelijk worden opgenomen en zowel diep hydrateren als rimpels bestrijden. Rimpels, een slappe of doffe huid, pigmentvlekken... Ze zien er misschien oppervlakkig uit, maar hebben een diepere oorzaak! Serums helpen bij elk huidprobleem, het is slechts een kwestie van de juiste kiezen. Er was een tijd dat ze slechts werden gebruikt als eenmalige kuur, maar de serums van tegenwoordig zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. De truc is om een serum aan te brengen voor je dagcrème! De praktijk wijst het uit: in het VK gebruikt bijna IEDEREEN een serum!
TIP
2

Serums maken de huid steviger

Als we de 40 naderen begint het niveau van collageen en elastine dat van nature in onze huid aanwezig is af te nemen. De huid maakt van beide stoffen minder aan en begint slapper te worden. We krijgen rimpels en onze gezichtscontouren en gelaatstrekken worden slapper: hoog tijd om te investeren in een anti-rimpelserum waarmee we onze jeugdige, volle gloed weer terugkrijgen. Of je een serum nu 's morgens of' s avonds aanbrengt, het maakt de huid sterker en regenereert de opperhuid, waardoor deze direct steviger wordt.
TIP
3

Serums werken direct

Het mooie van serums is dat je geen 28 dagen op resultaat hoeft te wachten (zolang duurt het om cellen te vernieuwen) voordat je het heilzame effect ziet. Als je van nature ongeduldig bent of weinig tijd hebt, zul je het onmiddellijke effect van een serum zeker waarderen. Het is nog indrukwekkender als je kiest voor een serum dat de huid egaliseert! Dergelijke serums strijken ook diepere rimpels glad dankzij de aanwezige polymeren die je huidskleur in een oogwenk egaliseren en de huid fluweelzacht maken!