Intens Hydraterende Haarverzorging
De Elsève Hydra Hyaluronic producten zijn speciaal ontwikkeld om je haar intensief te hydrateren en volume te geven. Deze range bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en een serum spray. Met deze producten geef je je haar een hydratatie boost tot wel 72 uur en meer volume. De formules zijn gemaakt met hyaluronzuur, een lichaamseigen molecuul dat tot wel 1000 keer zijn gewicht in water kan vasthouden. Zo wordt het haar gehydrateerd zonder het te verzwaren.

De voordelen van de Hydra Hyaluronic producten
- Intense hydratatie tot wel 72 uur
- Formules gemaakt met hyaluronzuur
- Geeft het haar meer volume

Volg de Hydra Hyluronic routine om je haar intensief te hydrateren

Stap 1: Begin met de reiniging van het haar. Breng de Hydra Hyaluronic Shampoo aan op nat haar, masseer de hoofdhuid en spoel de hydraterende shampoo uit.

Stap 2: Gebruik vervolgens de Hydra Hyaluronic Conditioner om het haar makkelijk te ontwarren en verder te hydrateren. De shampoo en conditioner die gemaakt zijn met hyaluronzuur, leggen een beschermend laagje om de haarvezel die er voor zorgt dat het haar tot wel 72 uur gehydrateerd blijft, zonder het te verzwaren.

Stap 3: Om het haar direct meer volume te geven, gebruik je na de shampoo en conditioner het Hydra Hyaluronic Hydratatie Serum. Die is gemaakt met een speciaal Hyaluronic Care System en geeft de hydratatie en het volume van je haar direct een boost. Je kan de het Volume Serum zowel op nat als op droog haar gebruiken, handig voor ieder moment van de dag!

Stap 4: Voor extra verzorging kan je het Hydra Hyaluronic Hydratatie masker toevoegen aan je wekelijkse routine. Zo geeft je je haar een extra intensieve hydratatie boost om in top conditie te blijven.