2 Verpakkingen Preference 1125x667px

Préférence Haarkleuring: de gouden standaard sinds 1973Préférence is het eerste merk van haarkleuringen dat L'Oréal Paris in 1973 op de markt bracht. In de jaren die volgden is de haarkleuring geëvolueerd met de tijd en werd de formule verder ontwikkeld aan de hand van de meest recente technologieën. Eén doel stond al die jaren centraal: het aanbieden van de mooiste en beste haarkleuringen voor jou, omdat je het waard bent!

Een stralende kleur vol reflecties
Tijdens het kleuringsproces houdt Préférence haarkleuring rekening met de natuurlijke kleurnuances van het haar. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten bruin of blond die in het haar zitten, maar ook aan het contrast tussen de natuurlijke kleur van het haar en de eventuele grijze haren. Doordat die nuances tijdens het verven behouden blijven, oogt het kleurresultaat natuurlijk. Net zoals bij natuurlijk haar heeft niet elk haartje exact dezelfde kleur.

Een grijsdekkende haarverf
De permanente haarkleuring biedt een optimale dekking van eventuele grijze haren. De haarkleuring dringt tot diep in het haar door en dekt grijs haar tot 100%. Zo camoufleer jij je ongewenste grijze haren en kom je weer met stralende lokken voor de dag.

Een goede verzorging en een mooie glans
Een stralende glans zorgt ervoor dat je haar er gezond en verzorgd uitziet Préférence haarkleuring besteedt extra aandacht aan het verkrijgen en behouden van die glans. In de verpakking van Préférence zit een shine oil. Dat zorgt tijdens het kleuren voor een glanzend kleurresultaat. Om de glans zo lang mogelijk te behouden, gebruik je de glansbeschermende conditioner. Om de mooie kleur zo lang mogelijk te behouden, moet je je haar goed verzorgen.

Een rijk scala aan kleurnuances
Préférence haarkleuring is beschikbaar in meer dan 30 kleuren en nuances en probeert zo aan zoveel mogelijk kleurwensen te voldoen.

Inhoud Preference 1125x667px

In de verpakking van Préférence

zit alles wat je nodig hebt om je haar te kleuren of je haarkleur bij te werken.

1. Eén paar handschoenen: om te voorkomen dat je handen in aanraking komen met de kleuring.
2. Kleurgel : de formule die de kleur toevoegt aan de ontwikkelcrème.
3. Shine Oil : een glansolie voor een langdurige glans in jouw gekleurde haar.
4. Ontwikkelcrème : samen met de kleurgel zorgt de ontwikkelcrème ervoor dat je haar de kleuring opneemt.
5. Glansbeschermende conditioner : beschermt je haar zodat je langer van je kleur kunt genieten.

Eén verpakking Préférence is voldoende voor haar met een lengte tot op de schouders. Heb je haar dat langer is dan dat of dat erg dik is? Dan heb je twee verpakkingen nodig.

7980161  OAP Brand Website Updates Visuals Preference 1125x667px

Binnen het assortiment van L’Oréal Paris Préférence zijn er verschillende soorten haarkleuringen.L'Oréal Préférence is de klassieke basislijn. Ideaal als je op zoek bent naar een stralende haarkleur vol reflecties.

Wil je een asblonde look? Ontdek dan Préférence Cool Blondes. De kleuren variëren van middenblond tot zeer lichtblond. De Purple technologie die toegepast werd op deze haarkleuring zorgt voor een koel kleurresultaat zonder die ongewenste gele gloed, tot 6 weken lang.

Préférence Balayage is geschikt wanneer je subtiele kleurnuances wil toevoegen aan je haar. Met de handige borstel zet je deze dunne highlights eenvoudig zelf. Ideaal voor een levendige coupe.

Voor de liefhebbers van platinablond is er Préférence Ultra Platinum OntkleuringDeze krachtige ontkleuring verlicht het haar tot 9 tinten voor een pure, platinablonde kleur zonder gele gloed. De ontkleuring kan ook gebruikt worden als voorbehandeling als je gekleurd haar nog lichter wil kleuren.

Met de Préférence Vivids kun je een trendy draai geven aan je look. Deze permanente, levendige en intense kleuren die geïnspireerd zijn op wereldsteden geven jou de kans om voor een roze tint of juist een opvallende grijze kleur te kiezen!

Welke haarkleur past bij mij?

Op zoek naar een nieuwe haarkleur maar weet je nog niet goed welke kleur je moet kiezen? Dat is heel normaal. Het kiezen van een nieuwe haarkleur is niet eenvoudig en best spannend. L’Oréal Paris schiet te hulp! Met virtual try-on prober je eenvoudig verschillende haarkleuren uit. Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look.

VIRTUEEL TESTEN
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "url" : "https://www.loreal-paris.be/zelf-je-haren-kleuren-zo-kies-je-de-juiste-kleur", "item":{ "@type": "Article", "mainEntityOfPage":{ "@type":"WebPage" }, "headline":"Zelf je haren kleuren Zo kies je de juiste kleur", "image":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.loreal-paris.be/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/bx/categories/hair/kathering-langford-met-loreal-paris-haarkleuring.jpg?rev=3bcafa81bcca4a5f9289bb35231d3965", "height":900, "width":2000 }, "datePublished": "2022-02-03T10:44:53+00:00", "dateModified": "2022-02-03T10:45:27+00:00", "author": { "@type": "Brand", "name": "L'Oréal Paris" }, "publisher":{ "@type":"Organization", "name":"L'Oréal Paris", "logo":{ "@type":"ImageObject", "url":"https://www.loreal-paris.be/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/shared/baseline/navigationext/loreal-paris-black-logo.svg?rev=7486a7176ed94d8b8e85503d113921fb", "width":189, "height":60 } }, "description":"Of je nu al een volledig Pinterestbord aan inspiratie hebt of 5 seconden geleden hebt beslist dat je je haar wil kleuren: de juiste kleur kiezen is essentieel voor een geslaagd resultaat." } } ] } } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haar", "name": "Haar" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haar/haarkleuring", "name": "Haarkleuring" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haarkleuring/preference", "name": "Préférence Haarkleuring" } } ] }