Classic

Bye bye vermoeidheid, hallo stralende huid! Maak kennis met de nieuwe Revitalift Red Cream Anti-Vermoeidheid, de ultieme huidverzorging met een dubbel effect: terwijl de roodgekleurde formule de gezonde glow van je huid meteen heractiveert en tekenen van vermoeidheid wist, zorgt het Pro-Retinol ingrediënt ervoor dat je rimpels in amper vier weken tijd zichtbaar verminderen en je huid steviger wordt. Klaar om te stralen?

TWEE SLEUTEL- INGREDIËNTEN VOOR EEN DUBBELE WERKING
"Rode Ginseng: dit krachtige, uiterst geconcentreerde ingrediënt uit de traditionele Aziatische geneeskunde bestrijdt vermoeidheid, boost de circulatie en doet de je gezonde glow heropleven.

Pro Retinol: de gouden standaard om ouderdomstekenen te verminderen.

De geavanceerde Pro-Retinol in de Red Cream is de enige vorm waarin de opperhuid deze molecule kan opslaan om op verschillende types rimpels in te werken voor zichtbaar minder fijne lijntjes, een betere stevigdheid."

Ontdek

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES
"De Revitalift Red Cream Anti-Vermoeidheid vermindert tekenen van vermoeidheid en verbetert de natuurlijke teint van alle huidkleuren: van de lichtste tot de donkerste, dankzij de met kleurpigmenten verrijkte formule.

Het vormt een frisse, verhelderende sluier op de huid. Het resultaat? Een gewichtloos, niet-dekkend effect dat de huid meteen opwekt en laat stralen."

ONTDEK DE VOLLEDIGE ROUTINE
"Revitalift neemt al meer dan 20 jaar het voortouw in de huidverzorging door wetenschappelijke expertise in te zetten in de strijd tegen ouderdomstekenen.

De Revitalift Red Cream Anti-Vermoeidheid is onze recentste toevoeging aan het gamma.

Ontdek de volledige routine:
- Serum
- Dagcrème
- Dagcrème met SPF
- Nachtcrème"