Magic Retouch Permanent

L’Oréal Paris Magic Retouch Permanent camoufleert je uitgroei tussen haarkleuringen door. Je kunt het product gemakkelijk in 10 minuten aanbrengen. Zo kun je 4 weken lang je uitgroei camoufleren. Daarnaast biedt de permanente haarkleuring een perfecte grijsdekking en is het dus ideaal om snel je grijze haren te camoufleren. De haarkleuring mengt met je huidige haarkleur waardoor de kleur natuurlijk oogt. Ook is Magic Retouch Permanent geschikt voor alle haartexturen.

Twee verschillende applicatie mogelijkheden

Door de twee verschillende applicatiepunten is het product gemakkelijk aan te brengen: de nauwkeurige applicatiepunt en de zachte borstel. Met de applicatiepunt kun je extra nauwkeurig te werk gaan. Met behulp van de punt kun je scheidingen trekken tussen de verschillende haarlagen om zo het kleurmengsel nauwkeurig op de volledige uitgroei aan te brengen. De zachte borstel is een breder opzetstuk, ideaal voor het snel en gelijkmatig verdelen van het kleurmengsel over de uitgroei. Beide opzetstukken maken het aanbrengen gemakkelijk - zonder te knoeien.

Beschikbare kleuren

Voor het mooiste kleurresultaat adviseren we je de kleur Magic Retouch Permanent te kiezen die zo dicht mogelijk bij je huidige haarkleur komt. Magic Retouch Permanent is beschikbaar in vier verschillende kleuren:

- 3 Donkerbruin
- 4 Middenbruin
- 5 Lichtbruin
- 6 Donkerblond

Wat zit er in de kit?

Het kleurmengsel maak je eenvoudig zelf met behulp van de componenten die je in de verpakking vindt. In de Magic Retouch Permanent kit vind je:

- Ontwikkelcrème
- Kleurgel
- Een zachte applicatieborstel om de kleuring gemakkelijk te verdelen over de uitgroei
- Een nauwkeurige applicatiepunt voor extra nauwkeurige applicatie op de uitgroei
- Een paar handschoenen

Magic Retouch Uitgroeispray & Haarmascara

Ontdek meer mogelijkheden om uitgroei te bedekken met de Magic Retouch lijn van L’Oréal Paris.

Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing om uitgroei te camoufleren? Ontdek de Magic Retouch Uitgroeispray ! Met de Magic Retouch Uitgroeispray ben je in enkele seconden klaar. De spray mengt zich met je eigen haarkleur zonder een kleurverschil te vertonen en houdt tot de volgende wasbeurt.

Krijg je enkele grijze haren en wil je nog niet starten met een semi-permanente of permanente haarkleuring? Dan is de Magic Retouch First Greys een handige tussenoplossing. Het speciale borsteltje van de Magic Retouch First Greys lijkt op een mascaraborsteltje, waardoor je heel nauwkeurig grijze haartjes kunt camoufleren. Dankzij de formule en het borsteltje is het product gemakkelijk aan te brengen en bereik je een natuurlijk ogend resultaat.

1 resultaten
Product merknaam