Total Repair Article 1 Header

ONTDEK DE 5 EFFECTEN VAN ELSEVE TOTAL REPAIR 5 VOOR EEN VOLLEDIG HERSTEL VAN BESCHADIGD HAAR
"DANKZIJ DE KRACHTIGE INGREDIËNTEN VULT HET HERSTELLENDE TOTAL REPAIR 5 GAMMA DE SCHEURTJES VAN BESCHADIGD HAAR EN HERSTELT HET DE STRUCTUUR TOT IN DE KERN. Terwijl ceramide er voor zorgt dat de scheurtjes in het beschadigd haar meteen worden opgevuld, helpt goudbloem het haar effectief te herstellen. Deze krachtige plant wordt al millenia gebruikt in de kruidengeneeskunde omwille van zijn sterke helende eigenschappen.

Geef je haar de verzorging die het nodig heeft. Total Repair 5 heeft 5 bewezen resultaten op beschadigd haar:

1. Versterkt
2. Zachtheid
3. Vitaliteit
4. Gladheid
5. Glans"

Helende balsem
"Ontdek de eerste helende balsem voor beschadigd haar die de schade aan het haar op het diepste niveau aanpakt - ook als de schade met het blote oog nog niet zichtbaar is. De geconcentreerde kracht van goudbloem en ceramide, zorgen voor een nieuwe revolutie onder het herstellende gamma van Elseve Total Repair 5: het bevat maar liefst 10x meer verzorgende eigenschappen dan een gewone conditioner. "

Meer weten

Rapid Restore
Ontdek de kracht van onze 2.0 conditioners van Elseve Rapid Restore met 2x meer verzorgende ingrediënten dan een gewone conditioner zonder inwerktijd. Het geheim van de verzorging? De formule! Het verzorgingsserum op basis van aminozuren hecht zich meteen aan de haarvezel om scheurtjes op te vullen en de glans te herstellen, zònder inwerktijd! Breng de formule aan op je haarlengtes en spoel meteen uit. Je haar is interns gevoed en hersteld.

Meer weten

Steam Mask
Een verwarmend haarmasker dat je haar in minder dan 10 minuten van de grootste externe schade herstelt? Say hello to the Steam Mask! De kracht van dit masker schuilt in de combinatie van een balsem verrijkt met calendulabloemextract en ceramide en een haarkapje met zelfverwarmende olie. De verwarming van de balsem zorgt ervoor dat het masker nog dieper in de haarvezel kan dringen voor een optimale voeding en herstel. Aanbrengen na de shampoo op handdoekdroog haar, laten inwerken, uitspoelen en klaar!

Meer weten
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haar", "name": "Haar" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haar/haarverzorging", "name": "Haarverzorging" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haarverzorging/elseve", "name": "Elseve" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haarverzorging/elseve/total-repair-5", "name": "ELSEVE TOTAL REPAIR 5 VOOR BESCHADIGD HAAR" } } ] }