Alles wat je moet weten over BB-crème

De laatste jaren is balsemcrème tegen onzuiverheden - of BB-crème, zoals het beter bekend staat - een vast item in onze make-uptasjes. We leggen uit waarom.

TIP
1

Een Aziatisch succesverhaal

Balsem tegen onzuiverheden is gemaakt in Zuid-Korea om roodheid en littekens te verminderen na cosmetische ingrepen en andere huidbehandelingen. De multitasking crème slaagt erin om de huid te hydrateren, egaliseren, beschermen en corrigeren, terwijl het ook een alternatief biedt voor zware foundation. Sindsdien wordt BB-crème over de hele wereld omarmt en is het een essentieel onderdeel geworden van onze make-uptas.
TIP
2

De alles-in-één perfector

BB-crème is een uniek product omdat het veel alledaagse cosmetica kan vervangen die worden gebruikt voor huidverzorging en make-up. Voor huidverzorging is het veelzijdig: hydraterend, rustgevend, in staat om de huidskleur te egaliseren en onzuiverheden te genezen. Als make-upproduct is het briljant in het bedekken van onzuiverheden, roodheid, ouderdomsvlekken en het verminderen van de verschijning van grote poriën zonder de huid te verstoppen. Sommige BB-crèmes bieden bovendien uv-bescherming. Afhankelijk van de behoeften van de huid kan BB-crème ook extra voordelen bieden, zoals eigenschappen tegen veroudering, vlekken en onzuiverheden. BB-crème is niet te zwaar, geeft een natuurlijke finish en herstelt de glans van de huidskleur terwijl het zorgt voor langdurige hydratatie.
TIP
3

Wonderlijke huidverzorging voor iedereen

BB-crème is geschikt voor alle huidtypes, ook de huid die gevoelig of kwetsbaar is of de neiging heeft tot acne. Niet-comedogene en niet-vette versies kunnen worden gebruikt als dagcrème voor de normale huid. Voor degenen die de voorkeur geven aan een lichte en meer doorschijnende make-upbasis, kan BB-crème worden gebruikt in plaats van foundation. Werk de crème vanuit het midden van het gezicht naar buiten, zodat deze gelijkmatig met je huidskleur integreert. En voor degenen die haast hebben, kan BB-crème dienen als bescherming tegen de zon met tegelijkertijd een onberispelijke basis en een verzorging van je huid. Een waar huidverzorgingswonder!