ONTDEK DE ANDERE KANT VAN L’ORÉAL PARIS

Al meer dan een eeuw wijdt L'Oréal zich aan schoonheid. We doen er alles aan om de kwaliteit, werkzaamheid en veiligheid van onze cosmetische producten te waarborgen. Hoe kan de effectiviteit van onze producten worden gegarandeerd? Zijn de ingrediënten veilig? Voor een totale transparantie opent L'Oréal Paris zijn deuren en nodigt je uit om "DE ANDERE KANT" van de producten te ontdekken.

WIL JE ALLES OVER ONZE INGREDIËNTEN WETEN?Omdat we weten dat je schoonheid vooral een kwestie van vertrouwen is, doen we er alles aan om je een antwoord te geven op je vragen over onze producten en hun ingrediënten.

Ontdek meer

ECHT EFFECTIEF?Onze producten leveren wat ze beloven. Maar dat is niet genoeg. De effectiviteit is bewezen in wetenschappelijke studies uitgevoerd door onafhankelijke instituten. Ontdek onze methoden om de prestaties van formules te evalueren.

Ontdek meer

JOUW VEILIGHEID KOMT EERSTOm te verzekeren dat de formules veilig en onschadelijk zijn, volgen de L'Oréal Paris huidverzorgingsproducten strikte testprotocols.

Ontdek meer

WE ENGAGEREN ONS VOOR DIERENWELZIJNL'Oréal zet zich al meer dan 30 jaar in voor een wereld zonder dierproeven. Ontdek Episkin, een pionier op het gebied van alternatieve testmethoden.

Ontdek meer
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/the-other-side", "name": "The Other Side" } } ] }