Een stralende huid voor een jeugdige, dewy look!

Wie wil er niet wakker worden met een fris en onberispelijk gezicht? Maar in plaats daarvan is je huid bleek, dof en moe ... Geen paniek, hier zijn enkele super eenvoudige tips om je huid er de hele dag prachtig uit te laten zien!

Een doffe huid is het gevolg van een vertragende celvernieuwing en een afname van het collageengehalte: onze huid reflecteert niet langer licht en verliest zijn natuurlijke glans. Dit is niet specifiek gebonden aan je huidtype - het kan ons allemaal overkomen. Vervuiling, roken, uitdroging, stress, vermoeidheid, slechte voeding ... de lijst is eindeloos! Je kan deze factoren individueel aanpakken of kiezen voor een dagelijkse schoonheidsroutine die je rozige gloed zal herstellen. De keuze is aan jou! Stap één is om je huid zorgvuldig te reinigen om deze te helpen ademen en regenereren.

Stap twee is het aanbrengen van een gezichtsscrub die je huidtint egaliseert, je bloedsomloop stimuleert en de dode cellen verwijdert die je poriën verstoppen. Hierdoor blijft je huid brandschoon en vrij van vuil. Je huid ziet er fris en zo zacht als een perzik uit! Op naar de volgende stap ... Om een gezonde en stralende huid te behouden, gebruik je best een verzorgingsroutine rijk aan actieve ingrediënten met antioxodanten. Deze bestrijden de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor een doffe huid. Crèmes, serums en gezichtsmaskers hydrateren je huid, brengen het talggehalte in evenwicht en voorkomen oxidatieve stress. Voeg een vleugje make-up toe en je ziet er de hele dag stralend en energiek uit!