Stap je het huwelijksbootje in en wil je er op je best uitzien? Laat de beauty countdown dan maar beginnen!

Je hebt al jaren uitgekeken naar deze dag, misschien al sinds je een klein meisje was (of sinds je Leonardo DiCaprio in Titanic zag) en de grote dag nadert snel... heel snel. Stress alom: hoe stel je jouw gastenlijst samen, en wie kies je als bruidsmeisje? Wel, adem rustig in en uit, en focus gewoon voor de volle 100% op jouw 'beauty prep' voor jouw grote dag. Verwen jezelf met een welverdiend beauty regime en ga hiermee een maand voor de bruiloft van start. Hier en daar voer je nog wat aanpassingen door aan de levensstijl, zodat je er zeker van kan zijn dat je er stralend zal uitzien op jouw bruiloft.

TIP
1

Een maand voor de bruiloft: dieet en lichaamsbeweging

Hoewel je al snel wil snacken en snoepen om toch maar met alle stress die bij je bruiloft komt kijken om te gaan, is dit een echte no-no! Onze tip hiervoor? Een gebalanceerde voeding + detox + lichaamsbeweging. Dit wordt dus jouw nieuwe regime: citroen- of ananassap, veel fruit, groenten, wit vlees en vis, en om de 2 dagen gedurende 45 minuten aan lichaamsbeweging doen. Dit helpt je ontspannen én komt je bloedsomloop (en dus je huid) ten goede. Wat jouw huidverzorging betreft: het is geen goed moment om in allerijl alle populaire verzorgingsproducten die je op Instagram spot uit te gaan proberen. Neem geen risico's; blijf bij je gebruikelijke beautyroutine en vergeet zeker niet je huid voldoende te hydrateren. Probeer wel een aantal leuke make-up ideeën uit, eventueel zelfs een goed maandje op voorhand zodat je ruim de tijd hebt hiervoor. Onthoud wel: 'less is more' als je er graag natuurlijk en gesofisticeerd wil uitzien.
TIP
2

Drie weken voor de bruiloft: kies jouw haarverzorgingsproducten uit

Om prachtige lokken te hebben op je grote dag begin je best drie weken op voorhand met een goede haarverzorging. Conditioners, haarverzorgingsproducten, haarmaskers... ga maar lekker los; hoe meer, hoe beter! Je kunt ook voedingssupplementen uitproberen, zoals biergist of koninginnengelei. Als je leuke nieuwe kapsels gaat uitproberen, vraag jouw kapper dan om de puntjes wat bij te knippen: dit is echt een must zodat je haar er glanzend en gezond uitziet.
TIP
3

Een week voor je bruiloft: een bezoek aan je schoonheidsspecialiste

De echte bruitloft beauty-verwennerij kan nu beginnen. Verwen jezelf met een ontharingsbeurt, manicure, pedicure... ga voor de full package!
TIP
4

Drie dagen voor de bruiloft: bereid je gelaat voor

Gebruik een gezichtsscrub en een gezichtsmasker. Kies een milde scrub uit om irritatie te voorkomen. Scrub de dode huidcellen weg en laat je huid er stralend uitzien. Gebruik hierna een gezichtsmasker van klei (afgestemd op jouw specifieke huidtype). Breng als laatste stap een hydraterend huidverzorgingsproduct aan (met verrijkende bestanddelen, indien nodig). Het resultaat? Een zuivere, gehydrateerde huid die er opmerkelijk stralend uitziet - net zo fris als Kate Winslet op het voordek!
TIP
5

De dag voor de bruiloft: lekker chillen maar!

Onze nummer 1 tip voor elke aanstaande bruid: relax, zero stress en probeer een nachtje goed door te slapen. En de rest komt vanzelf.