ProXy-lane, een anti-aging superheld

In onze zoektocht om de klok terug te draaien, zijn anti-aging producten misschien wel onze grootste bondgenoot: ze kunnen helpen tegen rimpels, puistjes, slappe huid en een gebrek aan stevigheid. En Pro-Xylane is het hoofdingrediënt.

Anti-aging producten - het hoe en waarom

Terwijl antirimpelproducten worden gebruikt wanneer rimpels ontstaan of dieper worden, zijn anti-aging producten een preventieve aanpak die voor het hele gezicht werkt. Ze zijn vochtinbrengend, zitten boordevol antioxidanten en bestrijden alle leeftijdsgebonden huidproblemen: pigmentvlekken, lijntjes, rimpels, gebrek aan stevigheid, vale huid en droge huid. En een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus het is de moeite waard om vanaf midden twintig anti-aging producten toe te passen.

Actieve bestanddelen tegen veroudering

Anti-agingproducten zitten boordevol actieve bestanddelen die huidveroudering tegengaan. Sommige werken op het oppervlak van de huid, zoals koninginnengelei, die de huidcellen op de bovenste laag van de opperhuid stimuleert, wat zorgt voor een betere elasticiteit en stevigheid. Andere bestanddelen, zoals retinol, hebben een diepgaandere werking dankzij het vermogen om de huid te beschermen tegen ongelijkmatige huidskleur, gebrek aan stevigheid en rimpels. De bestanddelen die zijn afgeleid van retinoïden stimuleren de celvernieuwing van de opperhuid, terwijl andere, zoals hyaluronzuur, specifiek rimpels aanpakken. Ten slotte zijn er actieve bestanddelen die dieper in de huid werken, waaronder Pro-Xylane, dat helpt bij het reconstrueren van deze diepere laag.

Pro-Xylane, zijn gewicht in goud waard!

Pro-Xylane is een molecuul dat is geproduceerd door de onderzoekslaboratoria van L'Oréal. Het wordt verkregen uit natuurlijke xylose, een suiker, en speelt een sleutelrol bij de productie van GAG's of glycosaminoglycanen, die een van de drie cruciale elementen van de diepere huidlaag vormen en de huid beschermen tegen vochtverlies. Pro-Xylane is in staat om de huid dikker en voller maken. Het werkt op de biomechanische eigenschappen van de huid door de verbinding tussen de diepere huidlaag en de opperhuid te versterken. Rimpels worden verminderd, pigmentvlekken vervagen en de kwaliteit van de huid verbetert. Kortom, de huid ziet er zichtbaar jonger uit.