Onze toewijding aan de aarde

Minder dan tien jaar. Zo lang hebben we nog over om de grootste uitdaging ooit aan te gaan: het aanpassen van hoe wij produceren, handelen en innoveren om onze ecologische voetafdruk drastisch te verkleinen en onze gebruikers in staat te stellen verantwoord te consumeren.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Het blijft niet alleen bij woorden", "description": "Ons manifest", "thumbnailUrl": "https://www.loreal-paris.be/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/bx/onze-toewijding-aan-de-aarde/our-commitment-for-the-planet.png?rev=7b913013a2c641a89d71e33a49bd2e01", "uploadDate": "2024-01-11T10:27:16+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/BrbW2ql0LLE" }

Omdat onze planeet het waard is - Onze voortgang en beloften voor 2030

“Als 's werelds grootste beautymerk is L’Oréal Paris vastbesloten om het moment te pakken en een nieuwe weg in te slaan naar een verantwoordelijkere toekomst, voor een eerlijke en duurzame transitie binnen de cosmeticabranche.”

(Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President L’Oréal Paris)

LEES MEER

Verbetering van al onze producten, van de formule tot en met de verpakking

Door onze formules opnieuw uit te vinden en onze verpakkingen te verbeteren om zo de transitie naar de circulaire economie te versnellen, is L’Oréal Paris voortdurend op weg naar duurzamere producten.

LEES MEER

We helpen onze consumenten bij het maken van duurzame keuzes met onze ecologische scores

L’Oréal Paris wil koploper zijn op het gebied van duurzaamheid door tools te ontwikkelen die onze consumenten helpen, informeren en stimuleren om duurzamer te consumeren. De ecologische score is een van onze belangrijkste stappen in het bieden van transparante informatie aan consumenten, gebaseerd op een beproefde methode.

LEES MEER

Klimaatverandering bestrijden via door vrouwen geleide initiatieven

Vrouwen zijn de grootste bijdragers aan maatschappelijke en klimaatgerichte actie. L'Oréal Paris heeft daarom besloten om vrouwelijke ondernemers te steunen die milieuprojecten ontwikkelen en zich inzetten voor mens en milieu. Samen met haar partners Women's Earth Alliance en Ashoka steunt L'Oréal Paris bedrijven van vrouwen die zich inzetten voor het milieu en het klimaat. L'Oréal Paris zal tegen 2030 tien miljoen euro investeren in dergelijke milieuprojecten.

LEES MEER
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/onze-toewijding-aan-de-aarde", "name": "onze-toewijding-aan-de-aarde" } } ] }