Hyaluronzuur: een toonaangevend ingrediënt voor de traangoten

Heb je ook zo'n vervelende, lelijke plooi onder je ogen? Die plooi heet een traangoot. Gelukkig kunnen traangoten worden opgevuld met een bijzonder ingrediënt: hyaluronzuur!

TIP
1

Traangoten staan symbool voor een vermoeide uitstraling

De traangoten bevinden zich tussen je jukbeenderen en je neus, onder de donkere kringen. Het zijn de kleine verzonken delen in het gezicht, waardoor je tranen naar beneden over je wangen rollen. Ze geven je helaas een vermoeide uitstraling. Als je huid zijn elasticiteit begint te verliezen, wordt deze zone als eerste aangetast. De huid wordt dunner en er ontstaan lachrimpels. Je gezicht wordt 'langer' en je krijgt vermoeide trekken, die alleen tijdelijk verdwijnen als je lacht. Als je lacht, lijkt je gezicht namelijk weer even wat voller.
 
TIP
2

Injecties met hyaluronzuur

De traangoot wordt met de tijd dieper, maar kan goed worden opgevuld met hyaluronzuur-injecties. Tijdens deze procedure wordt het driehoekige gebied waar de traangoot zich bevindt geïnjecteerd met een vulmiddel. De injectie is vrijwel pijnloos – zonder blauwe plekken of zwellingen – en het product lost zich geleidelijk op in de loop van ongeveer 18 maanden. Het effect is direct zichtbaar: hyaluronzuur herstelt de vorm van je gezicht en verzacht de lachrimpels, dankzij het liftende effect. Hyaluronzuur laat je gezicht er uitgerust en fris uitzien. Het verjongende resultaat is behoorlijk indrukwekkend – en er komt geen scalpel aan te pas!
TIP
3

Hyaluronzuur in de vorm van een crème

Crèmes zullen het effect van injecties voor het opvullen van diepere rimpels nooit vervangen. Toch helpen ze wel degelijk om de tekenen van huidveroudering zichtbaar te verminderen. Het is echter raadzaam om de traangootzone op tijd te behandelen met een speciaal aangepaste huidverzorging. En laat hyaluronzuur hier nu het perfecte ingrediënt voor zijn!

Omdat het extreem hydraterend is, helpt hyaluronzuur de droge huid te verzachten, de elasticiteit van de rijpere huid te herstellen en het verschijnen van deze vervelende rimpels te verminderen.

Hyaluronzuur biedt effectieve bescherming tegen de effecten van huidveroudering en je gezicht ziet er voller uit. Bovendien heeft het een gerichte impact op diepere rimpels zoals traangoten.