Hoe gebruik ik een anti-aging gezichtsmasker?

Wie wil er nu niet wakker worden met een egale, jeugdig stralende huid? Gelukkig kan je kiezen uit tal van producten tegen veroudering. In dit artikel vertellen we je meer over één van deze producten: het anti-aging gezichtsmasker.

Anti-aging gezichtsmaskers, superhelden tegen rimpels

Je hoeft niet direct onder het mes zodra je last begint te krijgen van rimpels, fijne lijntjes en andere leeftijdsgebonden onvolkomenheden. Er zijn talloze behandelingen die je huid soepel, flexibel en babyzacht houden. Een van de eenvoudigste manieren om dit te doen is met een anti-aging gezichtsmasker. Zo blijft jouw jeugdige glans behouden. Onder dit dik laagje product werken tal van actieve bestanddelen krachtig in op je huid, terwijl jij een moment van ontspanning beleven kunt en volop kan genieten van een 'me-time'-moment.
 

Homemade anti-aging masker

Gebruik eiwit, citroensap en arganolie voor het bekendste en gemakkelijkste recept voor een gezichtsmasker. Dit masker is geweldig voor een rijpere huid. Het heeft een natuurlijk liftend effect dat de huidskleur egaliseert en weer laat stralen. De bestanddelen in deze magische mix hebben elk hun eigen speciale eigenschappen, waardoor rimpels en poriën verminderen en de huid onmiddellijk weer zijdezacht aanvoelt.
 

Hoe breng ik mijn anti-aging gezichtsmasker aan?

Maak je huid eerst goed schoon: verwijder make-up en reinig je gezicht met een product op waterbasis (melk, gel of schuim) om restjes zweet, vervuiling en vet te verwijderen.

Droog je huid voorzichtig af met een zachte handdoek en breng vervolgens een dikke laag anti-aging gezichtsmasker aan op je gezicht, hals en de achterkant van je handen (hier treden snel tekenen van veroudering op). Gebruik je anti-aging gezichtsmasker niet tijdens het baden,. Stoom voorkomt immers dat de actieve ingrediënten aan je huid blijven kleven, waardoor deze niet worden geabsorbeerd. Neem rustig de tijd om een paar minuten achterover te leunen en te ontspannen. Als je klaar bent, spoel je het masker af met een wattenschijfje doorweekt in een toner.