Intense langhoudende pigmentenMet de haarkleuringen van Préférence Vivids creëer je de unieke look voor jou. Het is ook geweldig dat het kleur lang blijft zitten! Een langhoudend effect bereik je met behulp van de drie componenten: de kleurgel, de ontwikkelcrème en de glansbeschermende conditioner. Hoe doe je dat dan? De formule van de kleurgel is verrijkt met een mix van krachtige, pure kleurpigmenten die zorgen voor een intense en stralende kleur. Daarnaast zorgt de ontwikkelcrème er voor dat je haar de kleur goed opneemt. Ten laatste geeft de glansbeschermende conditioner je haar een langdurige glans en beschermt het tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon. Ook zit er in de conditioner een afgeleide van Vitamine E die de haarkwaliteit in stand houdt!

8951078 Magnetic Plum Format Change 1125x667px BILjpg Master

Stralende kleuren geïnspireerd door wereldstedenHeb je er ooit van gedroomd om rond te lopen op het strand van Ipanema in Rio de Janeiro, terwijl je kijkt naar de heldere, paarse zonsondergang? Of zou je jezelf liever verliezen in het hippe en coole nachtleven van de Londense wijk Soho? Door de kleuren Violet Ipanema en Silver Grey Soho te gebruiken, is het bijna alsof je je op een van die geweldige plaatsen bevindt. Zo is de kleur Rose Gold Melrose geïnspireerd op de stijl en de roze accenten van Melrose Avenue in Los Angeles en de kleur Smokey Grey Camden Town op de unieke high-tech buizen in het Londense Camden Town! Zie je jezelf liever dansen naast de artiesten tijdens het kleurrijke Notting Hill Carnaval, dan is Cherry Red Notting Hil dé kleur voor jou!

7975899 Preference Vivids Brand Page Visuals ShadeGuide NL 1125x667px

Hoe maak ik mijn Vivid kleur klaar?Zoals bij elke haarkleuring hangt het kleurresultaat af van je huidige haarkleur. af hoe je het kleur dat je wil succesvol kunt bereiken. Met de kleuren Rose Gold Melrose, Silver Grey Soho en Smokey Grey Camden Town is het belangrijk dat je haar niet donkerder is dan lichtblond. Is jouw haarkleur momenteel donkerder dan dit? Dan raden we aan om eerst je haar te ontkleuren tot je een lichtblonde kleurresultaat bereikt. Daarvoor raden we de Ultra Platinum Ontkleuring aan van Préférence! Aan de andere kant is het bij de kleuren Violet Ipanema en Cherry Red Notting Hill juist van belang dat je haar niet lichter is dan lichtbruin! Deze twee kleuren worden namelijk afgeraden voor blondines, maar als je lichtbruin tot donkerbruin of zwart haar hebt, dan kan je het perfecte én gewenste kleurresultaat bereiken!

Préférence Vivids

Haarkleuring Virtueel Testen

Twijfel je toch of je de overstap wil maken naar een opvallende, permanente kleur? Dat begrijpen we helemaal! Om zeker te weten of je de juiste haarkleur kiest, kun je de kleur eerst virtueel testen! Het is heel gemakkelijk met behulp van de camera van je gsm, laptop of tablet.

VIRTUEEL TESTEN
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haar", "name": "Haar" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haar/haarkleuring", "name": "Haarkleuring" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haarkleuring/preference", "name": "Préférence Haarkleuring" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.be/nl-be/haarkleuring/preference/vivids", "name": "Préférence Vivids Haarkleuring" } } ] }