Gekleurd haar verzorgen met Casting Creme Gloss

Je haren gekleurd maar je zou de kleur wat willen corrigeren? Of misschien vraag je je af hoe je je gekleurd haar het best kunt verzorgen? Wij beantwoorden al je vragen die je hebt nadat je je haar hebt gekleurd.

HOE KUN JE GEKLEURD HAAR HET BEST VERZORGEN?

Een goede verzorging is een must voor gekleurd haar. Een conditioner specifiek afgestemd op je haarkleur zoals de de Casting Crème Gloss Conditioner mag daarom niet ontbreken. Bekijk onze video voor alle tips!

WAT ALS DE HAARKLEURING MISLUKT IS?

De Casting Crème Gloss vervaagt geleidelijk: na 28 wasbeurten is de kleur uitgewassen. Wil je de kleur corrigeren? Bekijk de video's om je kleur lichter te maken, donkerder te maken of te corrigeren.

MIJN HAARKLEUR IS TE DONKER

Je haar gekleurd en je vindt je haren te donker? Doe er wat olijfolie op en laat het een nachtje rusten: zo wordt een groot deel van het kleurpigement afgestoten. Ontdek alle tips in deze video.

MIJN HAARKLEUR IS TE LICHT

Je haar gekleurd maar je haren zijn te licht? Kleur je haar opnieuw met een haarkleur die 1 of 2 tinten donkerder is dan de vorige. Bekijk de video, volg de verschillende stappen en ga aan de slag.

Ontdek Casting Crème Gloss en probeer het altijd en overal!

Probeer het nu