Korte handleiding voor antiverouderingscrèmes

Er komt een moment dat die good old vochtinbrengende crème niet meer genoeg is ... Expressielijnen of rimpels komen tevoorschijn, en die worden veroorzaakt door een slappe huid. Dit is het moment om de lat hoger te leggen en te investeren in een antiverouderingscrème. Maar welk product kies ik? Heel eenvoudig – volg gewoon onze gids!

Antiverouderings-verzorgingsproducten die de klok vertragen

Allereerst zijn antiveroudering en antirimpel twee totaal verschillende zaken!

Antirimpelcrèmes werken alleen tegen rimpels. Antiverouderingscrèmes bestrijden alle tekenen van veroudering (rimpels, een slappe huid, gebrek aan dichtheid of volume, ouderdomsvlekken of een kwetsbare huid). Ze geven een boost met verschillende actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten: retinol om rimpels weg te werken, fruitzuren om de celvernieuwing te stimuleren, hyaluronzuur voor intense hydratatie, Pro-xylane voor sterker bindweefsel, vitamine C voor een antioxidanten-kick, calcium voor een betere dichtheid van de huid en cafeïne tegen gezwollen ogen.

 

Een antiverouderingscrème die aan jouw behoeften voldoet

Bij de allereerste rimpels: Vermoeide gelaatstrekken, lijntjes, ongelijkmatige huidskleur, open poriën ...

Kies voor een lichte crème op basis van vitamine E, om je huid op te peppen en je huidskleur te verzachten. Om reeds aanwezige rimpels te verminderen: Verticale lijntjes in het gezicht doen ons er vermoeid en chagrijnig uitzien. Voor de bestrijding van fronslijntjes, diepe neusolabiale plooien (lachrimpels) en voorhoofdrimpels kiest u voor een gerichte antirimpelbehandeling. Pro-retinol pakt de diepste rimpels aan. Het resultaat? Verminderde rimpels en een stevigere, gehydrateerde huid!

Voor het oppeppen van een doffe huid: Voor een droge huid is hydratatie essentieel. Hyaluronzuur is een fantastische gladmaker en het geeft een mooie glow aan je huid. Als je een vette huid hebt, ga dan voor een crème die rijk is aan fruitzuren of retinol om de doorbloeding te verbeteren én je huid zachtjes scrubt. Voor meer volume in je gezicht: Crèmes met hyaluronzuur verminderen rimpels en herstellen het volume, waardoor je gezicht er voller, steviger en zichtbaar jonger uitziet. Hyaluronzuur werkt bijzonder goed voor de traangoot!

Om een slappe huid te verstevigen: Als je huid aan elasticiteit verliest en minder soepel wordt, pep hem dan op met peptiden. Deze actieve ingrediënten verhogen de productie van collageen en elastine, die met de jaren langzamer wordt. Om een dunne, kwetsbare huid te verwennen: Als je opperhuid dunner wordt, ga dan voor een crème op basis van calcium om je huid te herstellen en te verstevigen. Ouderdomsvlekken bestrijden: We gaan de strijd aan met ouderdomsvlekken door de huidskleur te egaliseren met een anti-pigmentbehandeling die de melatoninespiegel reguleert. Extreem belangrijk bij het voorkomen van ouderdomsvlekken: zonnebrandcrème!