Drie schoonheidsroutines voor de ochtend – binnen 5, 10 of 15 minuten klaar voor de dag

Spetter jij 's ochtends snel wat water in je gezicht om je daarna te storten op je ochtendkoffie? Of breng je uren in de badkamer door? Wij hebben drie schoonheidsroutines voor je op een rij gezet, waarmee je 's ochtends in 5, 10 of 15 minuten klaar bent voor de dag!

TIP
1

5 minuten-schoonheidsroutine: kort en krachtig

Een stralende huid in maar 5 minuten? Hoe dan? Nou, zo: Vijf minuten is precies genoeg voor twee dingen die je huid echt nodig heeft: een reiniger en een vochtinbrengende crème. Je huid heeft een wake-up call nodig – zelfs als je braaf de vorige avond je gezicht hebt gereinigd. Het reinigen van je huid is essentieel voor stralende huid zonder oneffenheden! Reinig je huid met een geschikte textuur: bij een gevoelige huid gebruik je micellair water, bij een vette huid een gel, bij een normale of droge huid een gezichtsolie en bij een rijpere huid een lotion. Een reiniger verwijdert alle onzuiverheden die zich 's nachts hebben opgehoopt, zoals sporen van make-up, talg en stof. Spoel met een beetje thermaal water. Breng ten slotte een vochtinbrengende crème aan die bij jouw huid past. Matterend, tegen onzuiverheden, anti-rimpel, anti-veroudering, verhelderend, anti-vermoeidheid ... De keuze is aan jou! Masseer de crème zachtjes in op je gezicht en hals. Vergeet ook je oogcontourbehandeling niet. En dan? Dat is alles! Een schone en stralende huid in net zoveel tijd als je nodig hebt om je ochtendkoffie te zetten!
 
TIP
2

10 minuten: schoonheidsroutine met scrub

Als je 10 minuten de tijd hebt, kun je 's ochtends ook nog scrubben tijdens je schoonheidsroutine. Tussen het reinigen en hydrateren door heb je nét nog even tijd om een gezichtsscrub aan te brengen. De scrub verwijdert de dode huidcellen die je huid verstikken en er vaal doet uitzien. Extra pluspunt: een scrub reinigt je poriën en geeft je bloedsomloop een mooie boost. Kies voor een scrub met fijne korrel (normale huid), met exfoliërende ingrediënten (gevoelige / vette huid) en / of fruitzuren (rijpere huid). Scrub zachtjes met zachte cirkelvormige bewegingen. Vermijd de kwetsbare huid rond je oogcontouren. Scrubben egaliseert en zuivert je huid. Gebruik liever niet elke dag een gezichtsscrub. Het beste is een of twee keer per week. Breng als laatste een vochtinbrengende crème aan. Tien minuten werk voor een perzikzachte en stralende huid!
 
TIP
3

15 minuten: het volledige programma

In een kwartiertje kun je je huid reinigen, hydrateren én pak je kleine huidproblemen aan. Zo kun je bijvoorbeeld glimmende huid matteren, uitgedroogde huid hydrateren, een doffe huidskleur verhelderen, roodheid tegengaan, lijntjes / rimpels opvullen, je gelaatstrekken verstevigen, wallen onder je ogen wegwerken ... Begin zoals altijd met een goede reiniging. Breng vervolgens een masker aan dat geschikt is voor de problemen die je wilt behandelen. Verwen je huid met een dikke laag vol actieve ingrediënten. Laat het masker 5 of 10 minuten intrekken (afhankelijk van het product) en spoel af met warm water – direct resultaat gegarandeerd! Vergeet daarna niet te hydrateren. Breng een of twee keer per week een masker aan, bij voorkeur de dag na een scrub, wanneer je huid schoon is en je poriën niet verstopt zijn. Met deze schoonheidsroutine ga je 's ochtends binnen de 15 minuten met een heldere, stralende huid zonder oneffenheden de deur uit!