Schoonheidsroutines in de avond om stralend wakker te worden

Hectische weken, slaapgebrek, woelen en draaien = een rode, vermoeide huidskleur en een gevoel als een vaatdoek. Maar geen paniek: je huid zachtjes verwennen voordat je het hoofdkussen raakt, zal je veel goeds doen! Dus hier zijn 3 schoonheidsroutines voor de avond om je ochtenden een vliegende start te geven...

TIP
1

Een zachte, zuiverende reiniging

Voordat je je pyjama aantrekt, geef je je gezicht 's avonds een zachte reiniging. Het doel? Om je te ontdoen van make-up of onzuiverheden die zich gedurende de dag hebben opgehoopt, zodat je wakker wordt met een brandschone, stralende, perfecte huid. Kies voor rijke texturen die niet alleen weelderig aanvoelen, maar ook de droge huid hydrateren, de gevoelige huid kalmeren, de rijpere huid verkwikken en de vermoeide huid voeden. Gezichtsreinigende oliën, lipidenrijke lotions, zuiverende mousses, enz. Zorg ervoor dat je kraanwater en klassieke zeep die te hard is vermijdt evenals micellair water, dat reinigt maar niet voedt.
TIP
2

Een hydraterende antiverouderingsbehandeling

Breng na het reinigen een hydraterende nachtcrème tegen veroudering aan. Het is niet het einde van de wereld als je alleen een dagcrème gebruikt, maar nachtcrèmes zijn voedzamer en zitten vol met actieve ingrediënten die zijn ontworpen om de celvernieuwing te stimuleren. Onze huid herstelt zichzelf 's nachts: de opperhuid verwijdert gifstoffen en regenereert. Het idee van een nachtcrème is om de huid een handje te helpen, terwijl deze niet wordt blootgesteld aan temperatuurveranderingen, stress, zweten of andere elementen die een uitbraak kunnen veroorzaken. Je nachtcrème kan dan aan het werk op een gekalmeerde huid en celveroudering tegengaan, terwijl het de huid vult met vitamines om de schade te herstellen die je opperhuid gedurende de dag heeft opgelopen. Kies als je ouder bent dan 35 voor een crème die vol zit met actieve ingrediënten die veroudering tegengaan. Degenen met een rijpere huid gebruiken het beste een voedende crème, aangezien onze huid met de jaren droger wordt.
TIP
3

Een regenererend nachtmasker

Nachtcrèmes zijn geweldig. Nachtmaskers doen er nog een schepje bovenop! Terwijl sommige maskers zijn ontworpen om een paar minuten te laten zitten, zijn regenererende/hydraterende/voedende nachtmaskers bedoeld om de hele nacht te blijven zitten. Maak je geen zorgen dat ze vlekken op je kussen veroorzaken, want ze zijn niet vettig en niet plakkerig! Nachtmaskers bevatten vaak etherische oliën die je opperhuid diep voeden en herstellen terwijl je goed slaapt. Je wordt de volgende ochtend wakker met een opgevulde, stralende en gehydrateerde gezichtshuid zonder een spoor van vermoeidheid in zicht... Gegarandeerd een babyzachte, perfecte huid! Je ziet er stralend en opgewekt uit, klaar om je dag te beginnen.