Wil jij ook wakker worden met een prachtige, stralende en gladdere huid? Volg dan deze 3 schoonheidstips!

Het is tijd om op te staan, je kijkt in de spiegel en vraagt je af waar je perzikkleurige huid is gebleven. Maak je geen zorgen, die frisse kleur krijg je terug! Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om er 's ochtends fris en uitgerust uit te zien.

We worden allemaal graag wakker met een volle, frisse en gladdere huid zonder onzuiverheden. De meeste vrouwen dromen daar waarschijnlijk van. Je ziet het ook terug in films en op televisie: vrouwen die vroeger dan hun partner opstaan, om er maar fris en fruitig uit te zien voordat iedereen wakker wordt. Best gek eigenlijk. Toch is het op de een of andere manier ingebakken in onze psyche. Het goede nieuws is dat je met de huidige schoonheidsroutines niet voor dag en dauw hoeft op te staan. Je hebt er elke dag maar een paar minuten voor nodig.
TIP
1

Zorgvuldig reinigen

Het reinigen van de huid is een gouden regel als je wilt dat je huid ademt en zichzelf herstelt. Maar als je wakker wilt worden met een frisroze huid, moet je wel iets meer doen dan enkel met een washandje over je gezicht swipen. Zorg er allereerst voor dat je je make-up goed verwijdert en je huid reinigt met geschikte producten. Kies bijvoorbeeld voor een lotion of gezichtsolie. Deze producten vormen een laagje op de huid, dat make-up en onzuiverheden absorbeert. Bovendien wordt een lotion of gezichtsolie met de vingertoppen aangebracht, waardoor je je gezicht een zachte massage geeft. Verdeel het reinigingsproduct gelijkmatig over je gezicht en masseer het in met kleine, cirkelvormige bewegingen. Je kunt ook eens een acupressuur uitproberen. Hierbij concentreer je je op bepaalde drukpunten op je wangen, voorhoofd, slapen en kin. Met een massage of acupressuur stimuleer je je bloedsomloop voordat je onder de dekens kruipt. Verwijder vervolgens eventueel achtergebleven vuil met een gezichtsmousse of zuiverende gel. Deze stap is essentieel als je wilt dat je huid al het goede uit je nachtcrème opneemt.
TIP
2

Een nachtcrème om je opperhuid te verwennen

Nu je huid mooi schoon is, is het tijd voor een verzorgingsproduct om de huid te helpen regenereren gedurende de nacht. Ga voor een uitgebreid en compleet product dat hydrateert, het talggehalte in evenwicht houdt en oxidatieve stress voorkomt. Maak van de gelegenheid gebruik om je gezicht nogmaals zachtjes te masseren. Door de doorbloeding te stimuleren, dringt de nachtcrème beter in je poriën en wordt het product snel opgenomen.
TIP
3

Een ochtendtoner

Na alle inspanningen van gisteravond, word je wakker met een natuurlijk vollere huid. Je gezicht straalt van gezondheid! Er rest nu nog één ding: Het aanbrengen van een toning lotion. Een toner pept je huid op, verwijdert onzuiverheden die zich 's nachts hebben opgehoopt en bereidt je huid voor op een dagcrème. En last but not least: een toner zorgt ervoor dat je er de hele dag fris uit blijft zien.