Revitalift Laser X3 Peeling effect ampullen

✓ Maakt de huid soepel

Productinformatie
HET PRODUCT
De Revitalift Laser X3 Peeling Effect ampullen zorgen ervoor dat je huid weer gaat stralen. De hoge concentratie glycolzuur helpt dode huidcellen te verwijderen en je huid egaler te maken. Na 7 dagen gebruik ziet je huid er als nieuw uit en lijken pigmentvlekjes verhelderd. De ampullen zijn individueel verpakt om versheid te garanderen.

RESULTAAT
Na 1 Ampul: de huid straalt en voelt steviger aan.
Na 7 Ampullen: de huid is als nieuw. De huidskleur is stralender en fijne lijntjes zijn gladder. Pigmentvlekjes zijn zichtbaar verhelderd.
Ingrediënten
  • Glycolzuur

    Glycolzuur staat bekend om haar egaliserende effect, waardoor het in hoge concentratie (30%-70%) voor peelings wordt gebruikt door dermatologen. Door haar kleine molecuul formaat kan Glycolzuur makkelijk tot het huidoppervlak doordringen en dode huidcellen helpen verwijderen. Hierdoor helpt het pigmentvlekjes te verhelderen en de huid weer te laten stralen.

Ingredients: Aqua / Water, Glycolic Acid, Glycerin, Alcohol Denat., Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Glucoside, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. (F.I.L. B247166/1).
Gebruiksaanwijzing
HOE TE GEBRUIKEN
Gebruik de ampullen als een 7-daagse intensieve behandeling wanneer de huid intensieve hydratatie nodig heeft. Breng 1 ampul per dag aan op een gereinigd gezicht en voorafgaand aan je dagelijkse gezichtsverzorging. Je kan direct 1 volle ampul op je gezicht en nek aanbrengen of de ene helft van de ampul in de ochtend en de andere helft in de avond gebruiken.

Stap 1: Zorg ervoor dat de inhoud zich bevindt in de kern van de ampul.

Stap 2: Open de ampul door druk te zetten op het dunnere deel van de capsule tot het breekt.

Stap 3: Laat de ampul leegvloeien op de handpalm. Breng de vloeistof aan op je gezicht en nek en laat volledig intrekken. Vervolg daarna je normale gezichtsverzorgingsroutine.

Revitalift
Laser X3 Peeling effect ampullen