Préférence Les Balayages Lichtblond tot Donkerblond haar

√ Balayage voor natuurlijk ogende en stralende highlights
√ Subtiel kleurverloop vanaf de haaraanzet
√ Inclusief handige borstel voor eenvoudige applicatie

Productinformatie
Met de haarverf l'Oréal Paris Préférence les Balayages creëer je een natuurlijk ogende balayage. In de verpakking zit een verhelderende crème, een ontkleuringspoeder en een ontwikkelcrème om gemakkelijk het kleurmengsel voor je stralende highlights te maken. Dit kleurmengsel breng je aan op de bijgevoegde borstel geïnspireerd op professionele toepassing, waarmee je gemakkelijk zelf je stralende en natuurlijk ogende highlights creëert. De professionele borstel is geïnspireerd op technieken die gebruikt worden in salons om een fijne, natuurlijk ogende balayage aan te brengen. De expert borstel kan gemakkelijk rond twee vingers geschoven worden, waardoor het makkelijk is om je highlights aan te brengen. Ook zit er in de verpakking een haarmasker verrijkt met kleurpigmenten. De kleurpigmenten in het haarmasker in combinatie met de expert borstel zorgen voor een subtiel kleurverloop vanaf de aanzet. L'Oréal Paris Préférence les Balayages haarverf is ideaal voor zowel ongekleurd, steil als gekruld haar.
Ingrediënten
Ontkleuringspoeder:
Potassium Persulfate, Sodium Metasilicate, Sodium Persulfate, Ammonium Chloride, Kaolin, Sodium Lauryl Sulfate, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Edta, Cyamopsis Tetragonolobus Gum / Guar Gum, Hydrogenated Polydecene, Calcium Stearate. (F.I.L. C166140/2).

Verhelderende Crème:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Deceth-3, Laureth-12, Ammonium Hydroxide, Oleth-30, Lauric Acid, Glycol Distearate, Polyquaternium-22, Ethanolamine, Silica Dimethyl Silylate [Nano] / Silica Dimethyl Silylate, Carbomer, Edta, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C208263/1). Ontwikkelcrème: Aqua / Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Salicylate, Trideceth-2 Carboxamide Mea, Phosphoric Acid, Ceteareth-25, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium Pyrophosphate, Glycerin. (F.I.L. C202319/2).

Haarmasker Voor Subtiele Aanzet:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Amodimethicone, Sclerotium Gum, Hc Blue No. 2, Hc Violet No. 2, Hc Red No. 7, Sodium Chloride, Sodium Lignosulfonate, Phenoxyethanol, Ethanolamine, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, 3-Methylamino-4-Nitrophenoxyethanol, Limonene, 2-Nitro-5-Glyceryl Methylaniline, Isopropyl Alcohol, Basic Brown 17, Disperse Violet 1, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Parfum / Fragrance. (F.I.L. Z284383/1).
Gebruiksaanwijzing
Voorbereiding
Stap 1: Bedek je schouders met een oude handdoek en trek de handschoenen aan.

Stap 2: Doe het ontkleuringspoeder in de flacon met ontwikkelcrème en voeg vervolgens de ontkleuringscrème toe. Goed mengen.

Stap 3: Giet het mengsel in een ondiepe, niet-metalen kom.

Het haar kleuren
Stap 4: Borstel het haar en verdeel het vanaf het achterhoofd in twee delen.

Stap 5: Breng het product aan op de expert borstel en begin aan te brengen vanaf het voorhoofd.

Stap 6: Houd twee vingers afstand van de haaraanzet. Borstel door de lok met de handige borstel om het product tot in de puntjes te verdelen. Zet de borstel vervolgens op de haaraanzet zonder nieuw product toe te voegen voor een evenredige verdeling van het product over de hele lok.

Stap 7: Ga verder met aanbrengen en zet meer druk op de borstel naarmate je de punten nadert zodat hier meer kleurmengsel wordt aangebracht. Herhaal deze stappen voor de rest van het haar. Zorg dat bij elke nieuwe lok de borstel goed doordrenkt is met het kleurmengsel zonder een overmatige hoeveelheid aan te brengen.

Stap 8: Laat 25-45 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste intensiteit.

Na het kleuren
Stap 9: Spoel grondig met lauw water zonder de handschoenen te verwijderen. Breng vervolgens je eigen shampoo aan om het overtollige product te verwijderen. Spoel ten slotte opnieuw met lauwwarm water.

Stap 10: Droog het haar met een handdoek om overtollig water te verwijderen. Verwissel je handschoenen met een nieuw paar om het haarmasker voor subtiel kleurverloop vanaf de aanzet aan te brengen.

Stap 11: Neem de helft van de inhoud van de tube met haarmasker en breng deze aan op de haaraanzet waar je je haar ontkleurd hebt. Masseer in met je vingers om de formule te activeren.

Stap 12: Laat het masker gedurende 10 minuten inwerken. Spoel opnieuw uit met lauw water zonder de handschoenen te verwijderen.

Let op: Het haarmasker heeft een donkere kleur door de kleurpigmenten. De kleur helpt voor een precieze applicatie op de haaraanzet, zal niet hechten aan de hoofdhuid en het haar niet donkerder kleuren.

Lees en volg altijd de gebruiksaanwijzingen die bij de haarkleuring zitten.
voor Lichtblond tot Donkerblond Haar
Préférence
Les Balayages Lichtblond tot Donkerblond haar