Color Queen

Ontdek de nieuwe oogschaduw van L'Oréal Paris in 12 kleuren, met 3 finishes. Dankzij de 30% fijne oliën én pure pigmenten kun je de oogschaduw zelf makkelijk blenden een aanbrengen als een pro!

THERE'S A NEW QUEEN IN TOWN
"EN DIE #COLORQUEEN BEN JIJ!

Tijd om je ogen in de kijker te zetten! Met de oogschaduw van Color Queen tover je in geen tijd een sprekende look tevoorschijn.

Wie zegt dat je een kroon nodig hebt om een koningin te zijn?

One swipe is all it takes to be a queen! Laat je verleiden door de 12 nieuwe royale tinten met 3 verschillende finishes."

GESTERKT DOOR OLIE
"EEN CRÈMIGE TEXTUUR VOOR EEN ROYAAL RESULTAAT

Een royale look in slechts één swipe. Het geheim? Dat schuilt in de nieuwe formule die voor 30% uit fijne oliën bestaat in combinatie met een hoog percentage van intense pigmenten.

De crèmige textuur hult je oogleden in een rijke kleurintensiteit en een vlekkeloze finish.

Geen borsteltje? Geen probleem! De crèmige textuur is zodanig makkelijk aan te brengen dat je alleen je vingers nodig hebt."

COLORS FOR A QUEEN
"REGEER VOLGENS JE EIGEN REGELS

Heersend, charismatisch of iconisch: hul je ogen in een intens royale kleur. Laat je ogen spreken, speel met de 12 rijke kleuren en heers over je eigen look.

In beautyland zwaai jij voortaan de scepter met 3 verschillende finishes: ga voor mat voor de Intensiteit van velvet, satijn voor een stralende lichtreflectie of metallic voor een schitterende gloss.

Maak je klaar voor deze oogverblindende schoonheid: je rijk staat op je te wachten!"

1 resultaten
Producttype
Product merknaam
Gewenste kleur