Haarbreuk stoppen? Ontdek de haarversterkende routine

Als we een lijstje zouden maken van onze voornaamste haarzorgen, dan zouden haaruitval, gespleten punten (link to article about split ends) en haarbreuk waarschijnlijk niet ontbreken.

Elseve Full Resist Reinforcing Shampoo Met haar speciale formule boordevol super ingrediënten, zal deze haarversterkende shampoo de perfecte eerste stap zijn naar het nieuwe leven van je lokken. Masseer het zachtjes in op je hoofdhuid voor maximale schadeherstel.

Haarbreuk stoppen? Ontdek de haarversterkende routine

Elseve Full Resist Breakage Fighter Detangler Voorkom na het wassen knopen en breuken met deze haar-ontwarrer, verrijkt met krachtige voedingsstoffen zoals biotine, vitamine B5 en arginine. Breng aan op nat haar en laat een minuut intrekken voordat je het uitspoelt.

UVB, responsible for tanning

Elseve Full Resist Power Mask Een extra boost nodig? Dit haarverzorgingsmasker zal je routine voorgoed veranderen. Dankzij de lichtgewichtige, veelzijdige formule kun je het gebruiken als een leave-in-masker of als een diepe, uit te spoelen verzorging. Breng als leave-in een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar en focus op de haarlengtes -en punten (begin pas ter hoogte van de onderkant van je oren). Masseer het tijdens het uitspoelen op de hoofdhuid in om de wortels te stimuleren of breng het op je haarlengtes aan om hun kracht weer op te bouwen. Laat 1-3 minuten intrekken en spoel af. Na slechts één keer gebruik kun je al tot 71% minder haarbreuk waarnemen. Denk er aan, er is niets efficiënter om terug de controle te krijgen over je lokken dan nauwkeurig alle stappen uit je nieuwe haar-herstellende verzorgingsroutine van L’Oréal Paris vol te houden. You go girl!