Gezichtsserum: het wondermiddel als onderdeel van je huidverzorgingsroutine

Dit ultrageconcentreerde elixer - gezichtsserum - is een van onze belangrijkste tips voor een mooie huid. Het helpt de huid te regenereren, waardoor de werking van je vochtinbrengende crème wordt versterkt en de effectiviteit van je huidverzorgingsroutine toeneemt. Sla het gebruik niet meer over ... Lees hier waarom.

Toen serums op de markt kwamen, ontketenden ze een soort revolutie in onze huidverzorgingsroutine. Met een serum geef je jezelf de kans om je mooie, jonge huid te behouden.
TIP
1

De zintuiglijk geniale textuur van een serum

De textuur is perfect voor cosmetica: het is dunner dan een crème, dringt in een oogwenk in de huid en laat de huid zijdezacht aanvoelen. Maar daar houden de voordelen niet op: deze luchtige textuur werkt samen met de huid en zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten snel naar de cellen gaan om daar hun werk te doen. Er is niets magisch aan de voordelen van serums, ook al lijkt dit soms wel zo. Ze bevatten gewoon minder water dan een crème en meer actieve ingrediënten. Serums zijn twee keer zo geconcentreerd als crèmes. Toen serums voor het eerst verschenen, werd het aanbevolen om ze als kuur te gebruiken (vooral bij de wisseling van seizoenen). Nu kunnen ze preventief worden gebruikt en als onderdeel van onze dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng het serum aan op een schone, droge huid en laat het intrekken terwijl je met zachte klopjes over je huid gaat. Breng vervolgens, na een paar minuten, een vochtinbrengende crème aan, idealiter uit dezelfde huidverzorgingslijn voor de perfecte synergie. Je kunt dit 's avonds herhalen, voor je nachtcrème.
TIP
2

Gezichtsserum: voor een krachtig huidregime

Op zoek naar een verhoogde werking, meer effectiviteit en extra prestaties? Gezichtsserums zitten boordevol technologie waardoor ze bijzonder krachtig zijn in het ondersteunen van de crème die daarna wordt gebruikt. Het is dan ook een van onze meest effectieve tips voor een mooie huid. Dit maakt je huidverzorgingsroutine nog effectiever. Dit complexe huidverzorgingsproduct is enkele jaren geleden ontdekt (dankzij de Koreanen, de leiders in de schoonheidsindustrie) en dankt zijn succes aan een hoogwaardige formule die of veel verschillende ingrediënten bevat, of een hoge concentratie van één ingrediënt. Serums hebben dus een echte meerwaarde voor de huid en leveren elke dag hoge prestaties.
TIP
3

Gezichtsserum: een hoogvlieger qua effectiviteit

Er is niet slechts één serum, maar er zijn er heel veel. Je kiest een gezichtsserum op basis van je huidtype en behoeften: elk serum heeft een andere functie. De lijst met mogelijke werkingen komt overeen met jouw lijst van behoeften. Je hoeft alleen maar een serum te kiezen dat past bij jouw behoefte om een mooie huid te krijgen: - extra hydratatie - matterende werking - tegen donkere vlekken - extra uitstraling - voeding voor de geïrriteerde huid - verzorging van rimpels - vermindering van lijntjes die al zijn verschenen - aanpakken van de tekenen van vermoeidheid. Voor een volledige huidverzorgingsroutine kun je beginnen met het gebruik van een serum op de leeftijd van 20, 30, 40, 50 of 60 jaar.