5 redenen om een zilvershampoo te gebruiken als je een natuurlijke blondine ben

Het is al de beste vriend van witte haren, haren met highlights en gekleurde haren dankzij de neutraliserende technologie op basis van paarse pigmenten die gele en oranje reflecties onmiddellijk verwijdert.

1. Omdat zelfs natuurlijk blond haar de neiging heeft om dof te worden Niet alleen gekleurde blondines of blondines met highlights moeten hun gouden manen in ere houden. Ook natuurlijke blondines moeten zorg dragen voor hun kleur als ze ze stralend willen houden. Naarmate we ouder worden, zal blond haar van nature evolueren, en geleidelijk veranderen naar een donkerdere kleur en dof worden. Door gebruik te maken van de Elsève Color Vive Purple paarse shampoo zorg je ervoor dat je blond niets van haar natuurlijke uitstraling verliest.

5 redenen om een zilvershampoo te gebruiken als je een natuurlijke blondine ben

2. Om een gele schijn te vermijden Om te begrijpen hoe een ontgelende shampoo werkt, nemen we je even terug mee naar de basisschool. Denk aan de uitleg van je favoriete leraar, toen hij je uitlegde hoe de kleureninteractie in zijn werk gaat of hoe je kleuren moet mengen om het mooiste aquarel van de klas te schilderen. In het kleurenspectrum is paars tegenovergesteld aan geel. Door de Color Vive zilvershampoo van Elsève te gebruiken, neutraliseer je de gele en oranje reflecties waar blond haar van nature naar neigt.

UVB, responsible for tanning

3. Om ze te voeden Natuurlijk blond haar is kwetsbaarder en brozer dan andere haarkleuren, omdat het minder melanine bevat dan donker haar. De Elsève Color Vive Purple zilvershampoo heeft niet alleen een ontgelend effect, maar voedt en hydrateert je haar ook intens.