5 effectieve tips om je uitgroei te verbergen

5 effectieve tips om je uitgroei te verbergen

Voeg volume toe Niets dat beter volume creëert dan een brushing bij de kapper, die body en volume aan de haaraanzet toevoegt en zo helpt om ongewenste uitgroei te verdoezelen. Het goede nieuws? Je kunt dat volume ook zelf creëren. Neem gewoon een klein plukje haar van op de kruin van je hoofd, houd het recht omhoog en kam de haaraanzet al touperend op en neer om textuur aan te brengen. Wil je liever geen haarspray gebruiken, kies dan voor een volume-creërende haarmousse, die is lichter en kan soms ook gelijkmatiger over het haar worden verdeeld. Ook golven of zachte krullen creëren, is een geweldige manier om je uitgroei te verbergen - sterker nog, haar met textuur ziet er zelfs beter uit met uitgroei die het een beachy, ‘I woke up like this’ touch geven.

5 effectieve tips om je uitgroei te verbergen

Verander je haarlijn De gewoonte om je haar op dezelfde plek te scheiden, zorgt ervoor dat die zone na verloop van tijd van nature plat en duidelijker zichtbaar wordt. Niet wat je nodig hebt als je een uitgroei hebt. Verleg daarom je haarlijn naar de andere kant van je hoofd en flip je haren. Zo creëer je instant wat meer volume en maak je je uitgroei minder zichtbaar. Zorg ervoor dat je af en toe met je vingers door je haren gaat om te voorkomen dat ze inzakken en er plat uitzien.

UVB, verantwoordelijk voor het bruinen

Probeer eens een uitgroeispray Met uitgroeisprays zoals Magic Retouch van L’Oréal Paris kun je eenvoudig je uitgroei in enkele seconden bedekken. De spray mixt zich naadloos met je eigen haarkleur zonder je haar te beschadigen. Extra mooi meegenomen? Het aanbrengen is supereenvoudig en je wast het gewoon uit met de volgende shampoobeurt. Schudden, op 15 cm afstand sprayen, een minuutje laten drogen en klaar. Denk er wel aan om je schouders en kleding te bedekken met een handdoek – zo voorzie je die zones niet per ongeluk van een kleurtje. Breng ook niet te veel aan, met een kleine hoeveelheid kom je al een heel eind. Wil je de kleur uit je haren verwijderen? Daarvoor spring je gewoon onder de douche en was je je haren. Naast de uitgroeispray bestaat er ook nog een meer precieze applicatie om grijze haartjes te bedekken in de vorm van een mascara zoals Magic Retouch Precision van L'Oréal Paris. Het is speciaal ontwikkeld om je eerste grijze haren en grijze haren rond het slaapgedeelte nauwkeurig te bedekken.