UVA, UVB, infrared: here's the lowdown on sunlight!

Onze huid wordt fijner en kwetsbaarder naarmate we ouder worden. Het collageengehalte daalt, wat leidt tot lijntjes en rimpels. Gelukkig is er Pro-xylane, een krachtig rimpelverwijderend actief ingrediënt.

Pro-xylaan: de superstar molecule die de collageenproductie boost

Pro-Xylane, 7 jaar in de maak Het begon allemaal in de onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria van L'Oréal in Chevilly-Larue, Frankrijk. Pro-Xylane, verfijnd in 2006, was het eerste milieuvriendelijke, natuurlijke actieve ingrediënt dat voortkwam uit een productieproces met 'groene chemie'. Het is een actief ingrediënt dat 7 jaar onderzoek vergde voordat het werd gepatenteerd en een ster-ingrediënt werd in de Revitalift Laser X3-reeks van L'Oréal (dosis van 3%). Maar voordat we het aan onze anti-aging producten toevoegden, werd Pro-Xylane in vitro getest op een gereconstrueerde huid en vervolgens onderworpen aan talrijke klinische onderzoeken.

UVB, verantwoordelijk voor het bruinen

De opmerkelijke anti-aging eigenschappen van Pro-Xylane Tijdens het testproces bleek dit innovatieve actieve ingrediënt wonderen te verrichten voor rimpels en voor een droge en slappe huid. Zowel in vitro als in vivo (biopsie) tests toonden aan dat de huidkwaliteit met 17% verbeterde. Daarom kunnen Revitalift Laser Renew-behandelingen de architectuur van onze huid veranderen in onze strijd tegen tekenen van veroudering.