Analyseer je huid als een expert

Maak kennis met Skin Genius: Mogelijk gemaakt door AI, ondersteund door dermatologen. Onze nieuwste online tool beoordeelt huidveroudering via de camera van je telefoon of computer om huidverzorgingsroutines op maat aan te bieden.

De service is gebaseerd op 30 jaar aan data en is de analyse van meer dan 10.000 afbeeldingen. Skin Genius komt voor 95% overeen met de diagnose van huiddeskundigen, dus je kunt er zeker van zijn dat je een nauwkeurige beoordeling krijgt.

Het was nog nooit zo eenvoudig om deskundig en persoonlijk advies te krijgen over je huidverzorgingsroutine. Ontdek het zelf.

Skin Genius analyseert 5 belangrijke huidkenmerken:

1 Skin Even Tone
Lijntjes en rimpels
1

We analyseren de mate van 5 verschillende lijntjes, rimpels en plooien die zich beginnen te vormen naarmate je ouder wordt: voorhoofdlijnen, fronslijnen, periorbitaal (rond je ogen), nasolabiale plooi (lachrimpels) en marionetlijnen (bij je mondhoeken).

2 Skin Radiance
Uitstraling
2
We onderzoeken hoe het licht op je wangen weerkaatst - waar de glans het meest zichtbaar is -en de mate waarin dit wordt beïnvloed door een uitgedroogde huid, rimpels, vergrote poriën, roodheid en zichtbare vlekjes.
3 Skin Pore Quality
Stevigheid
3
We onderzoeken de sterkte van je huidelasticiteit op twee plekken waar de huid met het ouder worden meestal slapper begint te worden: aan de bovenkant van je wangen (nasolabiale plooi) en onder je contouren (onderste ptosis).
4 Skin Firmness
Poriekwaliteit
4
We kijken naar vergrote poriën aan beide kanten van je neus, die kunnen ontstaan door een vette huid, droge plekken, mee-eters of een slappe huid.
5 Skin Wrinkle Resolience
Egale huidskleur
5
We kijken naar de uniformiteit van de huid door de natuurlijke pigmentatie te analyseren, zoals sproeten, en door verkleuring op je wangen te detecteren - het deel van het gezicht dat het meest gevoelig is voor milieuschade en bruine vlekken.