Xfiber

Maak kennis met de False Lash X-Fiber Mascara, voor je ultieme valse wimperslook zonder het gedoe van valse wimpers of wimper extensions. Extreme lengte, extreem volume en een extreme basis om op verder te bouwen. De wimpers worden gelift en verlengd voor de meest dramatische valse wimperslook.

VALSE WIMPERS, ZONDER GEDOE
''DROOM JE AL LANG VAN LANGE WIMPERS, MAAR VIND JE VALSE WIMPERS MAAR GEKNOEI? ONTDEK DAN ONZE 2-STAPPEN X-FIBER MASCARA.

De False Lash X-Fiber mascara heeft een 2-stappen-formule om onze meest dramatische valse wimperslook te creëren.
Stap 1 is een volumegevende zwarte primer die elke wimper dikker maakt en zo het fundament legt voor een extreem volume.
Stap 2 heeft verlengende vezels (verrijkt met 20x meer vezels dan Superstar Original) voor een extreme lengte."

IN TWEE STAPPEN NAAR HET VALSE WIMPERSEFFECT
''ONTDEK HET 2-STAPPEN BORSTELSYSTEEM VOOR EEN INTENSER RESULTAAT EN EEN LANGHOUDENDE MASCARA.

STAP 1 : EXTREEM VOLUME EN DEFINITIE MASCARA

- Ontdek onze perfecte synergie tussen de nieuwe ultra-omhullende zwarte formule en het korset-borsteltje. Dankzij zijn quick-volume technologie, verdikt en omhult de formule elk wimperhaartje voor een onmiddellijk excessief volume. Het korset-borsteltje omhult de wimperhaartjes vanaf de wimperaanzet en scheidt deze voor een mooi effect. De wimpers zijjn verdikt en intens gedefinieerd.

STAP 2 : EXTREEM VERLENGENDE MASCARA

- Verrijkt met 20 keer meer vezels* wordt de formule van de mascara aangebracht met een gebogen borsteltje om de wimpers excessief te verlengen. De vezels in de formule omhullen de wimpers voor een eindeloze verlenging zonder klontjes en zonder in de ogen te komen. Bereik meer dan met een klassieke mascara: Overdadige wimpers met extreem volume, omhuld met intens zwart."

DE EYELINERS
'"MAAK JE BLIK INTENSER MET DE PERFECE EYELINERLOOK

Combineer je favoriete mascara met een L’Oréal Paris eyeliner. Van vloeibaar tot vilt, van makkelijk tot geavanceerd: ontdek het brede gamma aan eyeliners die je ogen nog meer zullen doen spreken."