Infaillible Les Chocolats Infaillible Les Chocolats Vloeibare Longwear Ultra Matte Lipstick 852 Box of Chocolates

✓ Ultra matte vloeibare lipstick ✓ Langhoudende formule: tot 12u perfect gekleurde lippen ✓ Subtiele heerlijke chocoladegeur

Productinformatie
HET PRODUCT Les Chocolats van L'Oréal Paris is een collectie van langhoudende vloeibare lippenstiften met een ultra matte finish. De kleuren zijn intens gepigmenteerd en bedekken je lippen de hele dag lang. Bij de applicatie heeft elk kleurtje een subtiele, heerlijke chocolade geur. De comfortabele lichtgewicht kleurformule kruipt niet in de fijne lijntjes van de lippen. Dankzij de puntige applicator kun je de lipstick gemakkelijk en precies aanbrengen. De lipstick is verkrijgbaar in 8 ultra matte chocolade kleurtjes. HET RESULTAAT Met de extreem gepigmenteerde nude kleurtjes van Les Chocolats omhul je je lippen in een intense, matte kleur.
Ingrediënten
Gebruiksaanwijzing
HOE TE GEBRUIKEN Stap 1: Scrub je lippen voordat je de ultra matte lipstick aanbrengt voor het meest gladde resultaat. Je kunt dit gemakkelijk doen door met je tandenborstel voorzichtig over je lippen te gaan. Stap 2: Omlijn de cupidoboog van je lippen met de puntige applicator. Vanuit de cupidoboog werk je vervolgens naar beneden naar de uiteinden van de lippen. Stap 3: Vul vervolgens je lippen in met de kleur door ook hier in het midden te beginnen en vervolgens naar buiten toe te werken. Wrijf je lippen niet op elkaar. Wacht enkele seconden tot de lipstick opdroogt voor een langdurig resultaat.
852 Box of Chocolates
Infaillible
Les Chocolats Infaillible Les Chocolats Vloeibare Longwear Ultra Matte Lipstick 852 Box of Chocolates